Tre steg för framgångsrika leveranser

Hur ska kunderna agera för att säkerställa en framgångsrik leverans av varor? Det finns förmodligen lika många svar på denna fråga som det finns kunder, men Lars Sandstedt, Traffic Manager (NL+BE+FR+ES) på NTEX, betonar ett ord som har stor betydelse.
Läs mer

Framgångsfaktorerna bakom 3PL-verksamheten i Vestby

Tempot är högt, flödet av varor stundtals oavbrutet. På NTEX i Norge arbetar elva personer, däribland Tina Johannessen, med vår tredjepartslogistik, 3PL. – Jag började arbeta här för snart ett år sedan. Från början fokuserade jag mest på att plocka varor, men nu jobbar jag även en del på kontoret med orderhantering, berättar Tina Johannessen.

Cyklar för välgörenhet

Anställda på NTEX i Sverige och Storbritannien utmanar sig själva för välgörenhet

NTEX social hållbarhetspartner till världens största handbollsklubb

NTEX utökar sitt sponsorskap till handbollsklubben IK Sävehof. Samarbetet fokuserar på att stödja och bidra till IK Sävehofs sociala hållbarhetsarbete och innebär engagemang i klubbens satsning i parahandboll, världens största handbollsturnering och elitsatsningen.

Ntex Vägtransporter Sverige

Klimatarbetet viktigt när Lagerhaus valde NTEX i Helsingborg

NTEX har öppnat ett nytt, toppmodernt logistikcenter vid Långeberga i Helsingborg, nära hamnen, E4 och E6. Etableringen är en del av den framtidssatsning NTEX nu gör för att kunna erbjuda ännu effektivare och mer hållbara logistiklösningar. På Lagerhaus, som är en av NTEX största kunder, ser man mycket positivt på hur verksamheten i Helsingborg utvecklas.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo