Tre steg för framgångsrika leveranser

Publicerad 19 juni 2023

Hur ska kunderna agera för att säkerställa en framgångsrik leverans av varor? Det finns förmodligen lika många svar på denna fråga som det finns kunder, men Lars Sandstedt, Traffic Manager (NL+BE+FR+ES) på NTEX, betonar ett ord som har stor betydelse.

1. Information

Först och främst måste de väsentliga detaljerna anges tydligt. Detta inkluderar datum, vikt, volym och all annan information som förare och speditörer behöver veta. Dessutom bör specifika instruktioner relaterade till lastningsplatsen, såsom förfrågningar om skyddsutrustning, samt frakt- och tulldokument, kommuniceras. Lars Sandstedt menar att ingen information ska förbises, och ju mer information som ges desto snabbare och bättre blir leveransen.

2. Dialog

Flexibilitet är avgörande för NTEX. Lars Sandstedt ser förkärleken för olika bokningsmetoder hos kunderna som en positiv aspekt. Det är ofta bäst när mottagaren av en beställning accepterar kundens föredragna metod.

”Vissa kunder föredrar standardiserade rutiner, medan andra föredrar att skicka ett e-postmeddelande. Om vi ​​fastställer att ytterligare information krävs, når vi helt enkelt ut kunden och samlar in nödvändiga detaljer. Dialog är ofta nyckeln till framgång, och det fungerar åt båda hållen, säger Lars Sandstedt.

3. Få den service du förtjänar!

Även om NTEX är ett stort företag, prioriterar det fortfarande personlig service framför allt. Våra trafikplanerare finns tillgängliga och förser dig med det du behöver. Tveka inte att kontakta dem för alla små frågor. Lars Sandstedt lyfter fram att personlig service är där NTEX kan överglänsa sina konkurrenter.

”När du bokar en leverans hos oss kommer du att ha samma kontaktperson under hela processen. Du kommer inte att hänvisas till olika callcenter i olika städer, utan du bygger en relation med någon som kommer att vara där med dig varje steg på vägen, ta ansvar för att säkerställa ett framgångsrikt resultat”, avslutar Lars Sandstedt, Traffic Manager (NL+BE+FR+ES) på NTEX.

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo