NTEX social hållbarhetspartner till världens största handbollsklubb

Publicerad 25 maj 2023

NTEX utökar sitt sponsorskap till handbollsklubben IK Sävehof. Samarbetet fokuserar på att stödja och bidra till IK Sävehofs sociala hållbarhetsarbete och innebär engagemang i klubbens satsning i parahandboll, världens största handbollsturnering och elitsatsningen.

Utökat sponsorskap

Sävehof är världens största handbollsklubb, med 1 500 barn och ungdomar samt 260 ledare. Samarbetet mellan NTEX och Sävehof inleddes redan för ett och ett halvt år sedan. NTEX blev sponsor för Sävehofs rullstolshandboll och genom stödet har klubben kunnat bygga ett förråd under läktaren för rullstolar och har även möjlighet att köpa in fler rullstolar. 

– Sävehof jobbar med tre huvudområden inom CSR: hälsa / rörelse och utbildning, inkludering och integration. NTEX stöd betyder jättemycket, dessutom inspirerar det andra företag att stötta våra sociala hållbarhetsprojekt, säger Anette Tingets, CSR-ansvarig, IK Sävehof.

I år har NTEX blivit en ännu större partner för Sävehof i egenskap av social hållbarhetspartner. Sponsorskapet innebär att NTEX stöttar Sävehof med resurser till resor och cuper, främst för parahandbollen. Det utökade sponsorskapet innebär också stöttning i klubbens elitsatsning och egen ungdomsakademi.

– NTEX bidrar till att barn- och unga inkluderas, integreras och inspireras att ta efter sina förebilder i eliten, avslutar Anette.

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo