Kontorsflytt markerar nytt steg för NTEX och Eurolink i Tyskland

NTEX i Tyskland har tagit ett betydande steg framåt genom att byta kontor från Lübeck till mer rymliga lokaler i närbelägna Travemünde i mitten av februari.
Läs mer

Vi är laddade för Sävehofdagen!

Vi ser fram emot att medverka på Sävehofdagen, fredagen den 16 februari. Det som väntar är en eftermiddag full av roliga aktiviteter, kryddad med en match i Handbollsligan mellan IK Sävehof och IFK Skövde.

Storsatsning på lager och logistik

Nya lager i Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Fokus på den gröna omställningen, nya arbetstillfällen – och som alltid: det personliga bemötandet. I många bolag och branscher har 2023 präglats av försiktighet. På NTEX har det satsats mer än någonsin.

Nya el-lastbilar i Helsingborg och Stockholm

Nu tar vi nya steg i elektrifieringen av vår fordonsflotta – genom två tillskott av Volvo FL Electric-lastbilar, som kommer att utgå från Helsingborg respektive Stockholm.

Anna Hansson ny trafikchef med fokus på Tyskland

Anna Hansson, tidigare COO på NTEX-ägda Eurolink, har tillträtt en ny roll inom koncernen. Sedan några veckor tillbaka arbetar Anna som trafikchef Tyskland, på NTEX.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo