Engelsk version av NTEX 24 Seven: Klicka här

Tysk version av NTEX 24 Seven: Klicka här

Transportera tryggare med NTEX

NTEX är ett svenskt, medelstort transport- och speditionsföretag som med kundfokus, flexibilitet och kreativitet gör dina transporter enklare, säkrare och tryggare.

Anlitar du oss får du ögonblickligen kontakt med en kunnig och erfaren speditör, som vant lotsar dig hela vägen i mål. Oavsett om det gäller sjö-, flyg- eller vägtransporter. Din kontaktperson delar gärna med sig av goda råd, tips och kunskaper som bygger på många års erfarenhet.

Läs om hur det hela började.

Thomas Ström

Thomas Ströms blogg

NTEX Hittills i år har fraktpriset på översjö-containers ökat dramatiskt. Vissa perioder har kostnaden för att frakta en container från Kina till Europa och Sverige varit uppe på otroliga 17 500 dollar, vilket ska jämföras med 2020 års pris som var ca 2000 dollar.

Nyheter

NTEX testar flytande biogas

NYHET NTEX tar nästa viktiga steg på sin resa mot en mer klimatsmart fordonsflotta. I samverkan med Gasum och Volvo Lastvagnar testar bolaget en lastbil som drivs på flytande biogas. NTEX första egna gasdrivna dragbil kan bli aktuell inom kort.

Transporter

Våra tjänster

NTEX Genom oss har du full kontroll över dina transporter och en aktiv kontakt – hela vägen, dygnet runt, sju dagar i veckan.

Vägtransport

NTEX har transport- och logistiklösningar för alla uppdrag, allt från normaltransporter till tidspressade expressleveranser.

Flygfrakt

NTEX är IATA-certifierade och kunniga inom specialtransporter och transporter av farligt gods.

Sjöfrakt

NTEX erbjuder högkvalitativa, och flexibla sjöfraktslösningar för både export- och importsändningar över hela världen.

Terminalhantering

Via våra terminaler i Göteborg, Helsingborg och Gislaved sköter vi omlastning och lossning.