Vi bryr oss.
Hela vägen.

När du behöver pålitliga transport- och logistikupplägg. NTEX kombinerar stor kapacitet och kunskap med personligt engagerad service.

NTEX fixar det!

Allt fler väljer NTEX för att vi är engagerade och närvarande. Här får du en snabb, smidig och pålitlig helhetslösning skräddarsydd efter dina behov – vare sig ni är ett mindre handelsbolag eller en global koncern. Låt oss sköta transporter, lagerhållning och tredjepartslogistik, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Ntex fixar det

Vad våra kunder säger

1/2

Våra tjänster

line

Med utgångspunkt från dina önskemål finner vi optimala lösningar för ditt gods. Flexibelt och komplett, dygnet runt, året om.

Inrikes vägfrakt

Skräddarsydd service för dina behov. Vi levererar till alla orter i Sverige och har våra egna fordon, terminaler och lager.

Utrikes vägfrakt

Vi fixar alla typer av uppdrag. Från normaltransporter till unika specialtransporter och tidspressade expressleveranser.

Lager & logistik

Fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan sköta lagerhållning, inventering, plock, pack och distribution.

Sjö, flyg & tågfrakt

Genom vårt nätverk får du global räckvidd, oberoende av transportslag. Givetvis tar vi även hand om era tullprocesser.

Projektlast och farligt gods

Kunskap och erfarenhet är vårt starkaste kort när det kommer till att hantera projektlast och farligt gods.

Hållbara transporter

Det är först när vi jobbar tillsammans som vi får det bästa resultatet – för oss, för er, för era kunder och för klimatet.

Ntex Kundportal

Kundportal och systemintegration

Som trogen NTEX-kund kan du boka via EDI eller vår kundportal. Det är ett smidigt, snabbt och tillförlitligt alternativt till mailbokningar. Läs mer på Våra Tjänster för att se vilka lösningar som vi erbjuder för respektive transportsätt. Vid frågor, så kontakta gärna din säljare så berättar vi mer.

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo