NTEX fortsätter att expandera i Storbritannien

Publicerad 3 februari 2023

NTEX fortsätter på expansionsvägen i Storbritannien. Från den 2 januari har företaget öppnat ett nytt kontor i Nottingham, dess femte i Storbritannien.

– Vi fortsätter att se stor potential på den brittiska marknaden och siktar på att växa med både nya kunder och medarbetare, säger Thomas Ström, grundare och vd, NTEX.

NTEX UK:s huvudkontor ligger i Immingham, England, där man förutom London även har kontor i Bristol och Glasgow, Skottland. Genom att öppna sitt femte kontor i Nottingham siktar företaget på ytterligare tillväxt.

– Nottingham är en strategiskt viktig plats mitt i Storbritannien och med lokal representation kan vi nu erbjuda kunderna ett ännu effektivare och bredare utbud av tjänster från, till och inom Storbritannien, säger Thomas Ström.

Med en dedikerad kontaktpunkt i Nottingham vill NTEX utöka sin brittiska transport men också sin europeiska vägfrakt samt sin järnvägs-, sjö- och flygfrakt inom Europa.

– Förutom att ge kunderna en lokal kontakt i Nottingham och fortsätta att dela vårt värde i tjänsten, siktar vi på att växa med både nya kunder och medarbetare. Det finns många nya affärer att hitta i den här delen av landet och vi bör se en snabb tillväxt inom 2023, säger Rhys Hughes, filialchef, NTEX Nottingham.

Fler nyheter

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo