NTEX förlänger huvudpartnerskap med Frölunda HC

Publicerad 25 augusti 2022

NTEX och Frölunda HC:s partnerskap har förlängts och fortlöper ytterligare minst ett år. Beslutet att förlänga samarbetet har sin grund i de nätverksmöjligheter samarbetet innebär, men också i symbolvärdet att synas kring lagidrotten, från vilken det går att dra tydliga paralleller till arbetet på NTEX.

– Jag tror att Frölunda, precis som vi på NTEX, jobbar tillsammans för att nå sina mål och att de alltid försöker göra jobbet lite bättre än alla andra, säger Thomas Ström, VD på NTEX och fortsätter:

­– På det sättet kan man säga att vi passar väldigt bra ihop.

Nytillkommet damlag – ett stort steg i rätt riktning

Bland flera positiva aspekter lyfter Thomas Ström fram betydelsen av Frölunda HC:s nyinrättade damlag:

– Det är fantastiskt roligt med damsatsningen. Jag har tyckt att Frölunda borde gjort den ännu tidigare, så det är väldigt positivt att den kommit i gång nu och jag ser fram emot att få följa utvecklingen under säsongen, säger han.

Även Frölunda HC gläds över NTEX beslut:

– Våra partners är otroligt viktiga för att vi ska kunna fortsätta utveckla både hockeyn och föreningen i stort så vi är otroligt glada över att NTEX väljer att förlänga som huvudpartner och ser fram emot att få följa fler spännande matcher tillsammans, säger Henrik Bengtsson, försäljningschef på Frölunda HC.

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo