Jan Lundberg ny vd för NTEX inrikes

Publicerad 6 september 2022

Jan Lundberg har arbetet på NTEX sedan 2012, och har under årens lopp haft befattningar som Operativ Chef Sverige och COO. För ett par veckor sedan inleddes en ny epok i Jans karriär inom NTEX, då han tillträdde i rollen som vd för NTEX inrikes.

– Vår målsättning är att ha en fortsatt stark tillväxtresa, öka kapaciteten och utveckla nätverket tillsammans med övriga NTEX, säger Jan Lundberg och fortsätter:

– Anette och Kristian Yngvesson har tillsammans med sitt team skapat bra förutsättningar för fortsatt expansion inom Sverige. Vår målsättning är att ha en fortsatt stark tillväxtresa och utveckla verksamheten till fler orter, skapa ännu större kapacitet och utveckla vårt nätverk tillsammans med övriga NTEX samt våra kunder och leverantörer.

I samband med organisationsförändringen tillträder Andreas Hoel Nikolic, tidigare VD för NTEX AS i Norge, i tjänsten som Operativ chef för NTEX AB.

– Vi fortsätter att växa och dessa organisationsförändringar gör att vi kan försätta att fokusera på respektive produkt och säkerställa vår ambition att växa ytterligare på marknaden inom samtliga produktområden, säger Thomas Ström, NTEX grundare och vd.

Fler nyheter

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo