”Det finns bara vinnare i det här samarbetet”

Publicerad 10 januari 2023

Eurolink bildades i Ljungbyhed nere i Skåne 2006 av Roy Hansson och Christer Steingruber. ”Familjärt, omhändertagande och steg för steg”, med de orden sammanfattar Roy Hansson framgångssagan Eurolink – som omsatte 366 miljoner SEK 2021. Under 2022 träffades en överenskommelse mellan Eurolink och NTEX som innebär att Eurolink gradvis kommer att bli en del av NTEX.

– Samarbetet växer fram successivt på ett sätt som känns väldigt positivt. Vi tar det stegvis och säkerställer att vi hittar en bra form för samarbetet, någon typ av framsteg sker varje dag, berättar Roy Hansson.

Med NTEX i ryggen ges Eurolink goda förutsättningar att vinna fler, nya affärer och växa ytterligare. NTEX blir å sin sida betydligt starkare på den tyska marknaden tack vare Eurolink.

– Det finns bara vinnare i detta samarbete. Våra medarbetare och kunder är väldigt positiva och tycker att vi fattat ett klokt beslut som gått samman med NTEX. Detsamma gäller för de NTEX-representanter jag pratat med. Alla inblandade är nöjda med detta, avslutar Roy Hansson, Eurolinks vd och grundare.

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo