Engelsk version av NTEX 24 Seven: Klicka här

Tysk version av NTEX 24 Seven: Klicka här

Transportera tryggare med NTEX

NTEX är ett svenskt, medelstort transport- och speditionsföretag som med kundfokus, flexibilitet och kreativitet gör dina transporter enklare, säkrare och tryggare.

Anlitar du oss får du ögonblickligen kontakt med en kunnig och erfaren speditör, som vant lotsar dig hela vägen i mål. Oavsett om det gäller sjö-, flyg- eller vägtransporter. Din kontaktperson delar gärna med sig av goda råd, tips och kunskaper som bygger på många års erfarenhet.

Läs om hur det hela började.

Thomas Ström

Thomas Ströms blogg

NTEX Antalet trafikpoliser har minskat dramatiskt, vilket leder till fler regelbrott i trafiken. Något som Thomas Ström ser allvarligt på.

Nyheter

NTEX växer och hårdsatsar på sjö & flyg

NYHET En del i satsningen på NTEX Sjö & Flyg är rekryteringen av Camilla Unosson, som har mångårig erfarenhet av import från Fjärran Östern.

Transporter

Lediga tjänster – Trafikdirigerare

NTEX Vår verksamhet växer stadigt och nu söker vi dig som är en utåtriktad, självständig och marknadsorienterad trafikdirigerare. Ansök senast 15 augusti.

Vägtransport

NTEX har transport- och logistiklösningar för alla uppdrag, allt från normaltransporter till tidspressade expressleveranser.

Flygfrakt

NTEX är IATA-certifierade och kunniga inom specialtransporter och transporter av farligt gods.

Sjöfrakt

NTEX erbjuder högkvalitativa, och flexibla sjöfraktslösningar för både export- och importsändningar över hela världen.

Terminalhantering

Via våra terminaler i Göteborg, Helsingborg och Gislaved sköter vi omlastning och lossning.