Våra tjänster: Utrikes vägfrakt

Stor kapacitet – men också koll på detaljerna


Genom våra lokala kontor och din kontaktperson finns vi alltid nära till hands vid frågor kring din sändning. Vi har de fasta tillgångar som krävs; dragbilar och trailers för godstransporter samt våra egna omlastnings- och godsterminaler. Hos oss kan du vara säker på att ditt gods är i trygga händer inom NTEX eget nätverk. Vi håller koll och ger dig information, hela vägen.

Geografisk täckning ger flexibilitet

NTEX omfattande nätverk möjliggör leveranser med snabbhet och stor precision. Vi har resurser över hela Europa, från norr till söder, från öst till väst. Vi står snabbt i beredskap om något oförväntat händer och kan hitta alternativa vägar för att få fram ditt gods i avtalad tid. Framförallt gör våra resurser och breda geografiska täckning att vi kan ta oss an alla slags uppdrag och implementera nya lösningar på nolltid.

Trygg frakt med proffsig kundservice

Många blir förvånade över hur smidigt logistik kan fungera när de jobbar med en transportpartner att lita på. Vi håller vad vi lovar och om vi inte kan leva upp till vad vi kommit överens om så ser vi till att hålla er informerade och att hitta bästa möjliga lösning. Via vårt trafikledningssystem och din kontakt på NTEX har du alltid möjlighet att kontrollera levererat gods och kvitterade fraktsedlar.

Intermodala transporter – vi hittar bästa alternativet

Intermodalitet betyder att vi använder flera transportslag för att få fram ditt gods. Lastbil, tåg, båt och flyg i optimal kombination. För bästa hållbarhet och pris kan det vara smart att välja tåg den längsta sträckan och lastbil sista biten. Intermodala transporter bidrar till en minskning av buller, trängsel, olyckor och klimatpåverkan.

Vill du veta mer?

Våra experter på utrikes vägtransport finns på plats och hjälper dig hitta en lösning på dina transportbehov.

Kontakta oss

Magnus Thorén

Ntex Kundportal

Kundportal Nshift och EDI

Hantera dina utrikes vägtransporter genom att logga in på bokningsportalen. Här får du som bokar via Nshift god överblick på ditt gods och dina sändningar. Om du vill koppla upp via EDI så finns även den möjligheten. Kontakta din säljare så berättar vi mer.

Våra tjänster

line

Med utgångspunkt från dina önskemål finner vi optimala lösningar för ditt gods. Flexibelt och komplett, dygnet runt, året om.

Inrikes vägfrakt

Skräddarsydd service för dina behov. Vi levererar till alla orter i Sverige och har våra egna fordon, terminaler och lager.

Lager & logistik

Fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan sköta lagerhållning, inventering, plock, pack och distribution.

Sjö-, flyg- & tågfrakt

Genom vårt nätverk får du global räckvidd, oberoende av transportslag. Givetvis tar vi även hand om era tullprocesser.

Projektlast och farligt gods

Kunskap och erfarenhet är vårt starkaste kort när det kommer till att hantera projektlast och farligt gods.