Våra tjänster: Lager & Logistik

Låt oss ta helhetsansvar


Vill du ha en behovsanpassad, heltäckande och kostnadseffektiv lager- och logistiklösning har du kommit rätt. NTEX Inrikes kan frigöra resurser hos er, så att ni kan fokusera helt på er kärnverksamhet. Oavsett vilka av våra tjänster du väljer att utnyttja kan du alltid räkna med att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vi lovar tydlighet, enkelhet och ett starkt engagemang från start. Besök gärna https://ntexinrikes.se/ för mer information.

Lagerhållning, inventering, plock, pack och distribution

Låt oss ta hand om ditt lager. Då kan du frigöra yta och fokusera helt på din kärnverksamhet. Vi sköter resten, rationellt och effektivt. NTEX Inrikes erbjuder lagerhållning, plock- och packtjänster och distribution i Göteborg, Stockholm, Gislaved, Malmö och Helsingborg. Hör av dig till oss och berätta hur din lagersituation ser ut idag, så ser vi över alternativen tillsammans.

Vi kan sköta hela logistiken

Många av våra kunder låter oss ansvara för hela logistiken med transporter, löpande påfyllning av lager, reservdelsförsörjning eller tidsbokade leveranser av utrustning till tredje part, till exempel installatörer och servicetekniker. Enkelt, bekvämt och resurseffektivt.

Specialister på 3PL och e-handel

För många snabbväxande e-handelsföretag är logistik och lagerhållning en stor utmaning. Med ökande volymer och tuff konkurrens ställs större krav på att alla delar i leveranskedjan verkligen fungerar optimalt. Vi är experter på tredjepartslogistik och kan skapa en flexibel för en lösning som passar dig. Du får full kontroll hela vägen.

Standardiserade systemintegrationer

För att minimera manuellt arbete och minska risken för fel arbetar vi med standardiserade datasystem och automatiska dataflöden. Välfungerande integrationer låter oss ansluta till era system utan att manuellt behöva uppdatera eller kontrollera informationen.

Vill du veta mer?

Våra experter på lagerhållning och kompletta logistiklösningar finns på plats och hjälper dig hitta en lösning på dina aktuella behov.

Kontakta oss

Roger Hallstensen

Våra tjänster

line

Med utgångspunkt från dina önskemål finner vi optimala lösningar för ditt gods. Flexibelt och komplett, dygnet runt, året om.

Inrikes vägfrakt

Skräddarsydd service för dina behov. Vi levererar till alla orter i Sverige och har våra egna lastbilar, terminaler och lager.

Utrikes vägfrakt

Vi fixar alla typer av uppdrag. Från normaltransporter till unika specialtransporter och tidspressade expressleveranser.

Sjö-, flyg- & tågfrakt

Genom vårt nätverk får du global räckvidd, oberoende av transportslag. Givetvis tar vi även hand om era tullprocesser.

Projektlast och farligt gods

Kunskap och erfarenhet är vårt starkaste kort när det kommer till att hantera projektlast och farligt gods.