Våra tjänster: Projektlast &
farligt gods

Specialister på projektlast och farligt gods


Har ditt företag behov av expertis kring projektlast eller hantering av farligt gods? Vad ni än skickar så hjälper NTEX er att göra det på ett säkert och smidigt sätt. Kunskap och erfarenhet är vårt starkaste kort när det kommer till projektlast och farligt gods.

Projektlast? Vi löser det!

NTEX har en bred portfölj av produkter för alla typer av projektlast. Vårt kunniga team hittar lösningar och koordinerar oberoende om det är högt, brett, tungt, har högt värde eller är standardgods. I stort sett ingenting är omöjligt. Ta kontakt med oss för att höra mera.

Experter på att transportera farligt gods

Vi är en trygg partner med egen expertis inom farligt gods. Faktiskt så bra att svenska myndigheter nyttjar våra tjänster. Alla NTEX speditörer har utbildning i hantering av farligt gods. Personalen kan därmed erbjuda kvalificerad rådgivning rörande tillämpningen och tolkningen av bestämmelserna för transport av farligt gods. Rådgivningen gäller alla transportslag – väg, sjö, flyg och tåg.

Över 20 års erfarenhet inom container- och bulktransporter

NTEX AB är exklusiv agent åt NewPortTank Containers, en ledande global tank container-operatör för bulk-flytande kemikalier, gas- och livsmedelsprodukter. Med strax över 40,000 egna 20 ́ISO tankar i kombination med NTEX dryga 20 års erfarenhet inom container och bulktransporter ser vi till att tillgodose just ditt behov, världen över, oavsett transportmedel.

Vill du veta mer?

Våra experter på projektlaster och farligt gods finns på plats och hjälper dig hitta en lösning på dina transportbehov.

Kontakta oss

Projektlast - Niklas Magnevik

Farligt gods - Anna-Karin Falk

Bulktransporter - Johan Rohdin

Bulktransporter - Andreas Dahlgren

Våra tjänster

line

Med utgångspunkt från dina önskemål finner vi optimala lösningar för ditt gods. Flexibelt och komplett, dygnet runt, året om.

Inrikes vägfrakt

Vi levererar till alla orter i Sverige och har egna terminaler och lager. Lasten går med NTEX lastbilar eller intermodalt.

Utrikes vägfrakt

Normalfrakt eller express? Med NTEX stora flotta av egna trailers kan vi hantera alla typer av uppdrag över hela Europa.

Lager & logistik

Kunskap och erfarenhet är vårt starkaste kort när det kommer till att hantera projektlast och farligt gods.

Sjö-, flyg- & tågfrakt

Genom vårt nätverk får du global räckvidd, oberoende av transportslag. Givetvis tar vi även hand om era tullprocesser.