Våra tjänster: Inrikes vägfrakt

Partnern som jobbar nära dig


NTEX Inrikes transporterar gods över hela Sverige. Snabbt, smidigt och med svåröverträffad leveranssäkerhet. Vi jobbar nära kunderna med våra egna fordon, terminaler och lager. Vårt mål är att även det mest komplicerade uppdrag ska vara en enkel och bekymmersfri resa. Oavsett om det handlar om en enstaka frakt eller regelbunden distribution. Besök gärna https://ntexinrikes.se/ för mer information.

Till alla orter med alla transportsätt

I Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Gislaved har vi lager och egna fordon för lokal och regional distribution. Med utgångspunkt från dina önskemål tar vi hand om ditt gods på bästa sätt och väljer lämpligaste transporten – lastbil, tåg eller en kombination.

Ömtåligt och skrymmande gods? Inga problem!

Vi har lång erfarenhet av att transportera ömtåligt och skrymmande gods i alla storlekar och former. Kunskap och kreativitet är en avgörande faktor – vi är experter på att planera, packa, surra och genomföra transporter på ett säkert sätt. Alltid skräddarsytt efter varje leverans behov.

Vill du veta mer?

Våra experter på inrikestransporter finns på plats och hjälper dig hitta en lösning på dina transportbehov.

Kontakta oss
Ntex Kundportal

Boka via kundportal eller EDI-koppling

Via NTEX Inrikes kundportal kan du skriva ut etiketter och fraktsedlar och se var godset befinner sig. Du kan även beräkna priser, ladda ned kvittenser och se dina fakturor.

Våra tjänster

line

Med utgångspunkt från dina önskemål finner vi optimala lösningar för ditt gods. Flexibelt och komplett, dygnet runt, året om.

Utrikes vägfrakt

Vi fixar alla typer av uppdrag. Från normaltransporter till unika specialtransporter och tidspressade expressleveranser.

Lager & logistik

Fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan sköta lagerhållning, inventering, plock, pack och distribution.

Sjö-, flyg- & tågfrakt

Genom vårt nätverk får du global räckvidd, oberoende av transportslag. Givetvis tar vi även hand om era tullprocesser.

Projektlast och farligt gods

Kunskap och erfarenhet är vårt starkaste kort när det kommer till att hantera projektlast och farligt gods.