NTEX resa har just börjat

Hur det hela började

NTEX startade 2003 i Göteborg, där vårt huvudkontor ligger än idag. Vi var 10 stycken eldsjälar som delade visionen "att genom hög servicegrad bli ett tydligt Nordiskt transportalternativ och kundens förstahandsval genom att erbjuda konkurrenskraftiga, flexibla och kundanpassade transport- och logistiklösningar inom väg, sjö och flyg."

Hög tillväxttakt

Med en stadig tillväxttakt på i snitt 20 % per år, med bibehållen lönsamhet, omsätter vi idag en bra bit över en miljard kronor och har kontor på många olika ställen. Vi är naturligtvis vansinnigt stolta över att det gått så bra. Samtidigt vet vi att det inte är någon slump att vi är där vi är idag. Vi har jobbat hårt för att nå vår vision och har haft roligt tillsammans med våra kunder, hela tiden.

Ansträngningarna har burit frukt

Genom att ge våra kunder precis det de behöver, innan de vet att de behöver det, har vi utmanat branschen och behållit våra kunder, samtidigt som vi stadigt fått nya. Ofta har blivande kunder kommit till oss efter att ha tröttnat på att rätta sig i ledet och känna sig anonyma hos våra konkurrenter. Det innebär att vi dag har kunder - både väldigt stora och ganska små - verksamma i många olika branscher. Bland annat mode, energi, möbel-, bil- och verkstadsindustrin. Framtiden då? Ja, ibland önskar man att man haft en kristallkula.

En sak är i alla fall säker - vi kommer oförtrutet att jobba vidare och utmana det vedertagna tillsammans med våra kunder. Då blir det bra.

NÅGRA NEDSLAG I VÅR HISTORIA

Det har naturligtvis hänt vansinnigt mycket sedan vi drog igång NTEX - se vår broschyr.

Thomas Ström

Thomas har ordet

NTEX Läs om det senaste bransch-skvallret på NTEX Thomas Ströms blogg.