Om oss

NTEX tillhör Sveriges mest expansiva transportföretag. När ni jobbar med oss så är vi inte bara en underleverantör – vi är en engagerad partner som ser till att er logistik och era transporter ständigt förbättras och finslipas.

Utmanaren som växer


Vår grundare och vd Thomas Ström startade NTEX för att erbjuda ett svenskägt alternativ på marknaden. Genom förvärv och organisk tillväxt är NTEX nu ett av Sveriges största privatägda speditionsföretag med över 3,8 miljarder kronor i omsättning. Bolaget äger runt 1750 trailers för godstransporter samt omlastnings- och logistikterminaler och egna dragbilar. Med över 1 000 medarbetare och ca. 900 000 uppdrag årligen har vi resurserna att ta hand om uppdrag i alla skalor och storlekar.

Nå längre med NTEX


Våra medarbetares kunskap och engagemang är det som driver oss framåt. Vi kombinerar det stora företagets trygghet och kompetens med det lilla företagets flexibilitet och personliga atmosfär. Vårt mångsidiga team består av branschens bästa specialister – de ser till att dina transporter fungerar optimalt och ger dig full kontroll och insyn genom hela transportkedjan. Allt bygger på Thomas Ströms tydliga och starka affärsidé: Vi ska utmana den etablerade marknaden med flexibla lösningar som alltid har kunden i fokus.

Vår historia

Här finns vi - alltid nära, alltid redo

Vi fortsätter att stärka vår närvaro i Sverige och Europa. NTEX har kontor på ett femtontal orter i Europa samt agenter och samarbetspartners globalt.

NTEX Ledningsgrupp

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare och vd på NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktuella fenomen och åtskilligt annat.

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo