NTEX välkomnar Kåre Thuesen som General Manager för NTEX AS

Publicerad 15 april 2023

Kåre Thuesen blir ny VD för NTEX i Norge. Kåre har omfattande erfarenhet från logistikbranschen, ledande roller och arbete i internationella företag. Han kommer senast från en VD-position i en transportcentral i Oslo, men innan dess var NTEX AS:s nya VD baserad på stora delar av världen.

I sin nya roll som General Manager för NTEX AS kommer den nya VD:n att lägga stor vikt vid att se till att hela teamet har en kommersiell inriktning.

– Efter min första vecka på jobbet kan jag redan säga att jag börjar i ett välfungerande företag med engagerade anställda. Jag är engagerad i att följa upp mycket av det som redan görs. Det handlar om att sätta samman detaljer så att vi blir ännu effektivare i våra processer och strukturer, säger Kåre Thuesen.

Som General Manager blir en av Kåres huvuduppgifter att leda de 65 anställda som arbetar på NTEX AS, och detta kräver struktur och engagemang. På det sättet får de anställda de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb, anser han. Matchen mellan det internationella NTEX och Kåre Thuesen kan beskrivas som nästan optimal. Kåre har ägnat nästan hela sin yrkeskarriär åt att arbeta med spedition. Han har också en solid internationell karriär bakom sig:

– Jag har arbetat totalt 13 år i Asien, i länder som Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Filippinerna och Indonesien. Min internationella erfarenhet har gett många insiktsfulla perspektiv som jag tar med mig in i rollen som General Manager för den norska delen av NTEX, som till stor del är ett internationellt företag, säger Kåre Thuesen.

Thomas Ström, VD och grundare av NTEX, är övertygad om att han har hittat rätt person i utnämningen av en ny VD för NTEX i Norge.

– Kåres erfarenhet i branschen är mycket stor. Vi har också lärt känna honom som en mycket pålitlig, kunnig och vänlig person, vilket är precis vad vi vill förknippas med på NTEX, säger Thomas Ström.

Fler nyheter

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo