Kontorsflytt markerar nytt steg för NTEX och Eurolink i Tyskland

Publicerad 28 februari 2024

NTEX i Tyskland har tagit ett betydande steg framåt genom att byta kontor från Lübeck till mer rymliga lokaler i närbelägna Travemünde i mitten av februari.

Det nya kontoret, belägen vid hamnhuset på Skandinavienkai, markerar inte bara en uppfriskande nystart för teamet utan erbjuder också utmärkta möjligheter till djupare integration med Eurolink, som har varit en del av NTEX-familjen sedan 2022.

Att flytta närmare Eurolink vid hamnområdet i Travemünde öppnar för nära och effektiva samarbeten. Kontorslokalerna täcker cirka 80 kvadratmeter och erbjuder inte bara en förbättrad arbetsmiljö utan också bättre förutsättningar för samarbete och synergier mellan de två företagen.

En av de mest betydande förändringarna är närheten till Eurolinks terminal, som nu kan utnyttjas av NTEX. Denna terminal, som fungerar som ett Cross-dock-lager, möjliggör smidiga leveranser och effektiva omlastningar.

Teamet i Travemünde, bestående av Marcus Fedder, Dirk Lange, Yvonne Dettman och Michael Fabisch, spelar en avgörande roll i transporterna mellan de skandinaviska länderna och Tyskland. Deras arbete kännetecknas av omlastningar, leveranser och nära kundkontakt och genom flytten har de möjlighet att stärka NTEX närvaro i regionen ytterligare.

”När vi blev en del av NTEX var vi angelägna om att låta utvecklingen ske tillsammans steg för steg och gradvis fördjupas. Att vi nu har NTEX precis bredvid vårt kontor i Travemünde skapar möjligheter till ytterligare synergier, vilket naturligtvis är mycket positivt,” säger Eurolinks VD och grundare, Roy Hansson.

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo