Hårt arbetande team i Litauen

Publicerad 22 april 2022

NTEX kontor i Kamané, Litauen består av sex engagerade kollegor och ett 30-tal underleverantörer. Transporter består huvudsakligen av import och export till Finland och Sverige.

– Vi är mycket stolta över att ha lyckats behålla anställda, underleverantörer och kunder under pandemin. Vi har faktiskt ökat antalet laster som ett resultat, säger Darius Tamošiūnas, filialchef, NTEX Litauen.

NTEX i Litauen har ett nära samarbete med NTEX:s kontor i Gislaved, Sverige. I kombination med ett nära samarbete med alla baltiska kontor i Riga, Tallinn och Gdynia är det som gör NTEX i Litauen framgångsrikt.

– I Litauen finns det mer än 4500 transportföretag och cirka 10 % av de litauiska medborgarna arbetar med transport. Våra medarbetare är professionella och vi reagerar snabbt på befintliga situationer. Vårt samarbete med våra kontor i närliggande länder är det som gör att vi sticker ut, säger Darius.

NTEX i Litauen består av Justas Dekas, Jolanta Stroliene och Gabrielius Tamošiunas som jobbar med trafik. Darius Tamošiunas och Kotryna Jankevičiūtė arbetar med administration. Teamet har lyckats behålla underleverantörer och kunder under pandemin.

– Vi ökade antalet underleverantörer och lastbilar. Som ett resultat har vi ökat antalet laster, vilket är mycket lovande, säger Darius.

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo