Vi är laddade för Sävehofdagen!

Vi ser fram emot att medverka på Sävehofdagen, fredagen den 16 februari. Det som väntar är en eftermiddag full av roliga aktiviteter, kryddad med en match i Handbollsligan mellan IK Sävehof och IFK Skövde.
Läs mer

Storsatsning på lager och logistik

Nya lager i Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Fokus på den gröna omställningen, nya arbetstillfällen – och som alltid: det personliga bemötandet. I många bolag och branscher har 2023 präglats av försiktighet. På NTEX har det satsats mer än någonsin.

Nya el-lastbilar i Helsingborg och Stockholm

Nu tar vi nya steg i elektrifieringen av vår fordonsflotta – genom två tillskott av Volvo FL Electric-lastbilar, som kommer att utgå från Helsingborg respektive Stockholm.

Anna Hansson ny trafikchef med fokus på Tyskland

Anna Hansson, tidigare COO på NTEX-ägda Eurolink, har tillträtt en ny roll inom koncernen. Sedan några veckor tillbaka arbetar Anna som trafikchef Tyskland, på NTEX.

Revolutionerande tvättanläggning på plats i Göteborg: ”En av de mest hållbara i Europa”

Det är med stor stolthet NTEX presenterar sin nya tvätt- och verkstadsanläggning, som är i gång och används i Arendal, Göteborg. Förutom att den snyggar till våra bilar samlar anläggningen in regnvatten för rening och återvinning, med ett tvättsystem som kräver 50 procent mindre vatten, el och kemikalier – jämfört med andra system på marknaden.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo