NTEX tredubblar sin lagerkapacitet – expanderar för att möta ökad efterfrågan

NTEX tredubblar sin lagerkapacitet under 2023 och kapaciteten ökar från 18 000 pallplatser till 54 000 pallplatser bara i Sverige. – Vi är glada att kunna utöka vår kapacitet för att stödja våra kunders behov, säger Roger Hallstensen, Business Unit Manager Logistics på NTEX.
Läs mer

Skanska och NTEX samarbetar kring transportlösningar

På NTEX är vi glada att vara en transportsleverantör för Skanska.  Leif-Martin Henriksen, Category Manager, Logistics på Skanska, berättar här om samarbetet, behoven och fördelarna med en överenskommelse för stora projekt.

NTEX AS – ISO-certifierade med ISO 9001- och ISO 14001-certifikat

NTEX Group har varit ISO-certifierad under lång tid, och dotterbolagen arbetar och levererar enligt dessa standarder.

NTEX välkomnar Kåre Thuesen som General Manager för NTEX AS

Kåre Thuesen blir ny VD för NTEX i Norge. Kåre har omfattande erfarenhet från logistikbranschen, ledande roller och arbete i internationella företag. Han kommer senast från en VD-position i en transportcentral i Oslo, men innan dess var NTEX AS:s nya VD baserad på stora delar av världen.

Scott Chancellor ny försäljningschef för NTEX UK

Scott Chancellor började arbeta på NTEX kontor i Bristol 2010. Efter att ha befordrats under åren till roller som Operations Manager, Branch Manager och Regional Manager, tar Scott nu nästa steg i sin NTEX karriär och tar rollen som Sales Manager för NTEX UK.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo