Flexibilitet är nyckeln hos NTEX Estonia

Förutom internationell import och export transporterar NTEX Estonia varor över hela landet. NTEX Estonia består av fyra engagerade kollegor med ett flexibelt tänk och en rik bakgrund inom logistik och spedition.
Läs mer

Anna Grönstad-Karlsson är ny försäljningschef i Sverige

Från början av april har NTEX en ny försäljningschef i Sverige. Det är Anna Grönstad-Karlsson som kommer att ansvara för såväl inrikes- som utrikestrafik på NTEX svenska marknad. Senast kommer hon från rollen som försäljningschef på MAERSK.

NTEX vann pris för bäst kommunikation

På NTEX senaste nätverksträff i Mexiko i maj vann NTEX för andra gången i rad pris för bäst kommunikation.

Globalt nätverk effektiviserar för NTEX kunder

Utöver att vara Business Unit Manager Air & Sea är Jerry Nilsson globalt nätverksansvarig för NTEX partnerskap inom sjö- och flyg. Han ser då till att skapa samarbeten och partners för NTEX som tillsammans kan erbjuda bästa möjliga transport för kunder.

Hårt arbetande team i Litauen

NTEX kontor i Kamané, Litauen består av sex engagerade kollegor och ett 30-tal underleverantörer. Transporter består huvudsakligen av import och export till Finland och Sverige.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo