NTEX fortsätter att expandera i Storbritannien

NTEX fortsätter på expansionsvägen i Storbritannien. Från den 2 januari har företaget öppnat ett nytt kontor i Nottingham, dess femte i Storbritannien.
Läs mer

NTEX ny premiumpartner för ÖIS

NTEX utökar sitt samarbete med ÖIS Fotboll genom att gå in som premiumpartner inför säsongen 2023. Samarbetet möjliggör nya samarbetsytor, ett stärkt nätverk samt ökad varumärkeskännedom.

”Det finns bara vinnare i det här samarbetet”

Eurolink bildades i Ljungbyhed nere i Skåne 2006 av Roy Hansson och Christer Steingruber. ”Familjärt, omhändertagande och steg för steg”, med de orden sammanfattar Roy Hansson framgångssagan Eurolink – som omsatte 366 miljoner SEK 2021. Under 2022 träffades en överenskommelse mellan Eurolink och NTEX som innebär att Eurolink gradvis kommer att bli en del av NTEX.

Lär känna Lübeck-kontoret

”Att genom hög servicegrad bli ett tydligt nordiskt transportalternativ och kundens förstahandsval genom att erbjuda konkurrenskraftiga, flexibla och kundanpassade transport- och logistiklösningar inom väg, sjö och flyg”. Med dem orden inledde NTEX sin verksamhet 2003. Kontor sattes upp i Göteborg, förstås, men också i Lübeck, Tyskland.

Med licens att skeppa

Efter fyra år på NTEX har Jon Dejgaard fått diplom för "Dry cargo chartering" certifierat av Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) i London. När kunder är i behov av att transportera dry bulk cargo/torr bulklast via sjö, så ser Jon till att matcha godset med rätt fartyg och hamnar, utefter godsets specifikationer.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo