Andreas Nikolic: Ledarskap med kundens behov i fokus

Möt Andreas Nikolic, Chief Operating Officer för NTEX Group, en ledare med gedigen erfarenhet och en vision om tillväxt och kundnärhet som definierar hans ledarskap. Efter två år som COO för NTEX Group hjälper Andreas till att leda företaget genom en ständigt föränderlig och utmanande omvärld både inom transportindustrin och i världen i allmänhet.
Läs mer

NTEX investerar i hållbarhet: Möt Karolina Skeppner, nytillträdd som ansvarig för Hållbarhet, Kvalitet och Miljö på NTEX Group

Karolina, ansvarig för Hållbarhet, Kvalitet och Miljö på NTEX Group, tillför både erfarenhet och nya perspektiv till NTEX. Med bara tre månader på sin tjänst har hon redan tagit sig an utmanande och spännande uppgifter och hjälper till att driva företaget mot en mer hållbar framtid.

Kontorsflytt markerar nytt steg för NTEX och Eurolink i Tyskland

NTEX i Tyskland har tagit ett betydande steg framåt genom att byta kontor från Lübeck till mer rymliga lokaler i närbelägna Travemünde i mitten av februari.

Vi är laddade för Sävehofdagen!

Vi ser fram emot att medverka på Sävehofdagen, fredagen den 16 februari. Det som väntar är en eftermiddag full av roliga aktiviteter, kryddad med en match i Handbollsligan mellan IK Sävehof och IFK Skövde.

Storsatsning på lager och logistik

Nya lager i Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Fokus på den gröna omställningen, nya arbetstillfällen – och som alltid: det personliga bemötandet. I många bolag och branscher har 2023 präglats av försiktighet. På NTEX har det satsats mer än någonsin.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo