Lär känna Lübeck-kontoret

”Att genom hög servicegrad bli ett tydligt nordiskt transportalternativ och kundens förstahandsval genom att erbjuda konkurrenskraftiga, flexibla och kundanpassade transport- och logistiklösningar inom väg, sjö och flyg”. Med dem orden inledde NTEX sin verksamhet 2003. Kontor sattes upp i Göteborg, förstås, men också i Lübeck, Tyskland.
Läs mer

Med licens att skeppa

Efter fyra år på NTEX har Jon Dejgaard fått diplom för "Dry cargo chartering" certifierat av Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) i London. När kunder är i behov av att transportera dry bulk cargo/torr bulklast via sjö, så ser Jon till att matcha godset med rätt fartyg och hamnar, utefter godsets specifikationer.

”Det finns bara vinnare i det här samarbetet”

Eurolink bildades i Ljungbyhed nere i Skåne 2006 av Roy Hansson och Christer Steingruber. ”Familjärt, omhändertagande och steg för steg”, med de orden sammanfattar Roy Hansson framgångssagan Eurolink – som omsatte 366 miljoner SEK 2021. Tidigare i höstas blev det klart att Eurolink gör gemensam sak med NTEX.

Lär känna NTEX Lettland

Hög kvalitet, kundorienterade och med fokus på lösningar – så har NTEX gjort sig ett namn på den lettiska marknaden, där man etablerade sig 2009. Under ledning av Ivars Kuklis arbetar 33 medarbetare, varav 25 som lastbilsförare. Bredden i NTEX erbjudande ser Ivars som en av de lettiska teamets främsta styrkor:

Scanroad France heter nu formellt NTEX!

Scanroad France i Lille, Frankrike har nu formellt bytt namn till NTEX! Förvärvet av Scanroad gjordes 1 juni 2021.

Läs Ströms tankar

Thomas Ström, grundare av NTEX, har verkat i transportbranschen i över fyrtio år. Här delar han med sig av sina tankar om frakt, aktualiteter och mycket annat.

Ntex newsletter
Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo